6 spar. Øst indmeldt med 2 kl. Efter udspil, tæl tabere. Mulig spar, hjerter, klør og ruder. Syds plan er at squeeze øst i klør og hjerter.
Bemærk! Vi kan ikke knibe øst for spar. Håber på at spar dame sidder anden. Tag klør udspillet hjemme på esset. Topspil sparene, hvor det sidder heldigt. Efter 3 omgang spar har modspillet ikke flere trumfer. Behold 3 rudere hos “dummy”. Ruder dame køres rundt. Hvis den ikke bliver taget, spiller vi på hjerterne.
Her tager øst den og spiller klør til vores konge. Nu snuppes ruder konge, hvor vi kaster en hjerter. Ikke klør, da den skal bruges til squeezningen. En ruder trumfes. Herefter trækkes trumferne i bund, hvor vi lægger mærke til, hvad øst kaster af. Han har hjerter konge garderet og vælger at kaste klør. Her tager vi så den rejste klør tre og spiller i sidste stik op til hjerter es.
Undervejs ikke tid til at tælle stikkene, men der blev faktisk 12 stik ud af det. Indkasserer et bredt smil fra makker.