Vest har åbnet med 1 NT. Øst svarer med 2 hjerter, som løftes til 4 hjerter. Vi håber på at 4 spar kan vindes og melder den.
Hjerter konge er udspillet. Makker lægger bordet ned. Ikke mange points at leve på. Tæl tabere: 1 hjerter, 1klør og 2 rudere. Bemærk: øst må ikke komme ind og spille klør. Den 2.hjerter trumpes på hånden. Nu spilles ruder bonde, som vest stikker med damen. Vest spiller herefter ruder konge, som vi tager med esset. Optæl nu 2 rudere ude (hos vest). Trækker trumf helt i bund og lægger mærke til afkast. Der lægges endnu 1 ruder, så der nu kun er 1 tilbage hos vest. Tilbage har vi kun klør es, klør dame og en lille ruder. Vest må tage ruderstikket og spille op i håndens klørgaffel.
Vest kan også blanke sin klør konge, men det vil spilfører naturligvis opdage, så vest absolut kun får 1 ruderstik til sidst.
Sådan fik vi faktisk 10 stik ud af den lidt umulige situation.