Vest meldt 1 spar. Nord dobler. Vi melder 1 NT. Nord (makker) løfter til 3 NT. Så snart at bordet er kommet ned efter udspillet, siger vi lige tak til makker. Tæl topstik (3 spar + 1 hjerter + 3 klør = 7 stik). Kan klør generere et par stik? Vel næppe. Hjerter? Konge har vest sandsynligt.
Angrib i ruder. De tager 4 stik. Vi har hånden på struben nu. Vest har fordelingen 5-4-3-1. Squeeze i spar. For at få 2 indgange på hånden lægger vi op til at spar 2 er på bordet og spar 4 hjemme. Det ser skørt ud at overstikke spar dame fra bordet med esset?! Men det er nødvendigt for at vest bliver presset i bund og kan ikke holde både hjerter og spar. Hånden tager stik på klør dame, hvor vest valgte at kaste sin sparvinder. HJerterknibningen går naturligvis godt og vi kommer tilbage på bånden via spar 2 til spar 4 og kan knibe for anden gang. Bordet står. Vest kan alternativt lægge hjerter i stedet for spar, da klør dame spilles fra hånden, men så har vi nok til at knibe en enkelt gang hjerter op til bordet. Se spillet nedenfor: