Her er spilfører (syd) i 6 klør. Øst har spærremeldt med 3 spar. Udledes at han har 7 spar og spar es. Hjerter es ude, så i hvertfald 1 hjertertaber, samt ruder taber. Kræver samtidig at ruderne sidder 3-2.
Spilføringen er at begge tophonøre i spar gemmes til senere trumfknibning igennem øst, hvor der kan kastes taber. I stik 2 spilles en lille hjerter op til kongen. Den holder stik. Hvis vest tog den først har vi både hjerter dame og konge i behold. Nu spilles spar dame. Øst dækker den med esset. Hånden (spilfører) trumfer den. Vest kan ikke trumfe over. Nu trækkes trumfer. Pas på at gemme klør 10 og es på bordet, så der kan skabes indgange. På spar kongen kastes hjerter dame. Herpå hjerter til trumf. Toprudere indkasseres og ruderne sidder heldigvis 3-2. Så 1 ruderstik til modspillet. Bemærk sidste stik på ruder 7 på bordet!