Sidste spil i rød level. Næste indlæg går vi i “sort” og så bliver det en kende vanskeligere. Men vi tager dem en efter en. Jeg har mast meget med dem og brugt det meste af juleferien herpå. Håber det giver inspiration næste gang du er ved bordet og spiller bridge.
Tilbage til spil 144. Vi er i 6 spar. Efter en heldig klør ud, har vi kun 1 taber i klør. Men der er flere udfordringer i spillet. Trumferne kan sidde 5-0 imod, så en trumfning af hånden hjertertaber er ikke mulig. Sidder ruderne 2-2 (nej?!). Altså må der opbygges en squeeze af vest for klør og ruder.
I 3.omgang går vi på bordet med spar knægt. Opdager at trumferne har 5-0 fordeling. Nu skal øst knibes i spar. Der trækkes alle trumferne. Spilles hjerter. Gem klør ni på bordet. Vi ser, at vest må lægge en topklør på spilførers sidste trumf for at kunne holde ruderne. Super, så kan vi lægge en lille ruder på bordet og tage resten. Se videoen: