Spilfører skal vinde 4 hjerter. Ups, ser ikke godt ud. Mulig trumftaber, 2 spartabere, 1 ruder og 1 klørtaber. Heldigvis er ruder es kommet ud, så ruder konge kan senere bruges til afkast af spar eller klør.
Vest fortsætter i ruder og vi tager en lille ruder fra bordet. Ingen grund til uforsigtighed med at tage kongen med det samme. Det viser sig da også at øst trumfer. Vi kunne tage en af vores toptrumfer at ordne den på, men ville være forkert. Vi kaster istedet for klørtaber og lader øst få den. Han angriber i spar, som tages med esset på bordet. Nu spiller vi trumf. Viser sig at den sidder 3-2 så godt vi lod toptrumferne være i første omgang. Efter trumftrækningen går vi på bordet med klør og tager nu ruder konge og kaster en spartaber af. Rigtig smart og godt gået af spilfører, ikke sandt?!